Rize’den Gazze’ye destek için

Rihad Başkan Yardımcısı Kuvel; "Gazze’deki mazlum kardeşlerimize bağışlanmak üzere yapılan hayır kermesimize 76.400₺ bağış toplanmıştır. ALLAH c.c. maddi ve manevi destek veren herkesten razı ve memnun olsun." dedi.
Bu haber 2023-12-02 22:36:50 eklenmiş ve 136 kez görüntülenmiştir.

Rize Hafızlar Derneği (RİHAD), İHH İnsani Yardım Vakfı Rize Şubesi ve Rize İmam Hatip Ortaokulu tarafından Filistin'de yaşanan soykırıma dikkat çekmek için geliri zulme maruz kalan Gazze’deki mazlum kardeşlerimize bağışlanmak üzere hayır çarşısı (kermes) düzenlendi.

 Okul bahçesinde kurulan Filistin temalı duvar saatlerinden farklı sembolik ürünlere, pasta ve börek gibi ev yapımı tatlı çeşitlerinden çay ikramına, hediyelik eşyalardan kitap stantlarına kadar birçok ürünün yer aldığı kermese öğrenci, öğretmen ve okul velileri yoğun bir şekilde katılım gösterdi.

 Rize İmam Hatip Ortaokulu (RİHO) avlusunda düzenlenen ve Rize İmam Hatip Ortaokulu Müdürü ve Rize Hafızlar Derneği Başkan Yardımcısı Hafız Zeki Kuvel tarafından dualarla açılışı gerçekleştirilen Hayır Çarşısında hayırseverlerin hazırladığı yiyecek, içecek gibi ürünler satışa sunuldu.

 Müdür Kuvel, “Filistin’deki mazlum kardeşlerimize dualarımızla destekte bulunduğumuz gibi hayır çarşımızdan elde edeceğimiz gelirle de onların maddi ihtiyaçlarını karışlamak için seferber olduk. İşgalci İsrail’in yaptığı zulmü görüyoruz. Yüce Allah orada şehit olan kardeşlerimize rahmetiyle muamele eylesin. Mekanlarını Cennet eylesin. Bizlere de birlik, beraberlik, kardeşlik duyguları içerisinde yaşamayı ve daha çok destek olmayı nasip eylesin.”dedi.

 Kuvel, Dünyanın neresinde zulme uğrayan kardeşlerimiz varsa Rabbim hepsinin yardımcısı olsun. Bu organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen Rize Hafızlar Derneği (RİHAD) Yönetim Kuruluna, İHH Rize İl Temsilciliği ve Kadın Kollarına, personelimize, Kur’an kursu öğreticilerimize, öğrencilerimize ve hayırsever insanlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

 Rihad Başkan Yardımcısı Kuvel; "Gazze’deki mazlum kardeşlerimize bağışlanmak üzere yapılan hayır kermesimize 76.400₺ bağış toplanmıştır. ALLAH c.c. maddi ve manevi destek veren herkesten razı ve memnun olsun." dedi.

ETİKETLER : a s d e r f t g y h j k l p ğ ü b c a w m ö ş
Yorumlar
Adınız :
E-Mail :
Başlık :
Yorumunuz :
Güvenlik :
Değiştir  
Toplam 0 yorum. Tüm yorumları okumak için tıklayın.
Diğer Rize Haber haberleri
Köşe Yazarları
 ‹ 
 › 
E-Mail Bülten Kaydı
Döviz Kurları
Arşiv Arama
- -
Anket
Güneysu Belediyesi Hizmetlerinden Memlünmüsünüz
EVET
% 100
HAYIR
% 0
 

Güneysu53.com - Guneysu53 - Bölgenın Tek Haber Kaynağı, Rize haberleri, Artvin, Rize, Trabzon, Giresu,Ordu,Samsun,
© Copyright 2024 Güneysu53. Tüm hakları saklıdır.
SPOR
ÇAYKUR RİZESPOR
TRABZON SPOR
FENER BAHÇE
GALATASAREY
SİYASİ PARTİLER
DEMOKRAT PARTİ
CHP
İYİ PARTİ
AK PARTİ
MHP
EĞİTİM
TC. MİLLİEĞİTİM BAKANLIĞI
FAYDALI LİNKLER
E-Devlet
Adalet Bakanlığı
Güneysu Kaymakamlığı
Güneysu Belediyesi
Çaykur