Arama

Ardeşen’de Uluslar Arası Festival Coşkusu: Tahta Arabalar Yarıştı

Rize’nin Ardeşen ilçesinde, Ardeşen Belediyesi tarafından düzenlenen 15. Uluslararası Tulum ve Halk Dansları Festivali kapsamında gerçekleştirilen Ülkelerarası Tahta Araba Yarışı, Konaktepe Mahallesi’nde yoğun katılım ve büyük coşkuyla yapıldı.

24/07/2026 01:35 | Son Güncelleme : 24/07/2026 05:32 | Okunma Sayısı : 63 | Haber merkezi


Ardeşen’de Uluslar Arası Festival Coşkusu: Tahta Arabalar Yarıştı
ad image

Farklı ülkelerden gelen misafirlerin yanı sıra Ardeşenli vatandaşların da ilgi gösterdiği yarış, festivalin en renkli etkinliklerinden biri oldu. Katılımcıların heyecan dolu performansları, kültürel dostluk ve kardeşlik bağlarını güçlendirdi.

Ardeşen Belediyesi yetkilileri, organizasyona katkı sağlayan tüm kurum ve kuruluşlara, gönüllülere ve Konaktepe Mahallesi sakinlerine teşekkür ederek, festivalin birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirdiğini vurguladı.

Festival coşkusu, tulumun ezgileri ve halk danslarının ritmiyle Ardeşen’de artarak devam ediyor.

Etiketler : Ardeşen’de Uluslar Arası Festival Coşkusu: Tahta Arabalar Yarıştı
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

"Oje ile abdest alınır" dedi milyonlar ayağa kalktı

"Oje ile abdest alınır" dedi milyonlar ayağa kalktı

İlahiyatçı Prof. Dr. Abdülaziz Bayındır, İslam dininde yıllardır bildiğimiz doğruları reddetti. Bayındır; sosyal medya hesabından “Ojeyle abdest alınır, kandil kutlanmaz, Azrail diye melek yoktur” diyerek paylaşımlar yaptı ve izlenmeleri milyonları aştı. Ensonhaber Muhabiri Tuğçenur Batan Bayındır’a ulaşarak sizler için soruları yeniden sordu. İşte Bayındır’ın Ensonhaber’e verdiği özel röportaj.

2 yıl önce
David Bowie'nin el yazısı şarkı sözü 126 bin dolara satışa çıkıyor

David Bowie'nin el yazısı şarkı sözü 126 bin dolara satışa çıkıyor

Dünyaca ünlü İngiliz şarkıcı, söz yazarı ve besteci David Bowie'nin el yazısı şarkı sözleri, açık artırmada satılacak.

2 yıl önce
Güneysu’da renkli Akandere milleti şaşırttı.

Güneysu’da renkli Akandere milleti şaşırttı.

Mayıs 2025’te Rize’nin Güneysu ilçesi Ulucami Mahallesi’ndeki Sırtlar Deresi’nin kırmızıya dönmesi halkta ciddi endişe yarattı. Valilik ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü inceleme başlattı; yapılan açıklamada çevresel bir tehlike bulunmadığı bildirildi.

2 ay önce
Yorumlar