Bağımsızlık Yılı’nda Bağımlılıkla Mücadele Söyleşisi Gerçekleştirildi
Rize Valimiz Sayın İhsan Selim Baydaş tarafından 2026 yılının “Bağımsızlık Yılı” ilan edilmesi kapsamında, bağımlılıkla mücadele konusunda farkındalığın artırılması amacıyla “Bağımsızlık Yılı’nda Bağımlılıkla Mücadele Söyleşisi” gerçekleştirildi.
05/09/2026 12:57 | Son Güncelleme : 05/09/2026 14:30 | Okunma Sayısı : 56 | Haber merkezi
Güneysu Toplum Sağlığı Merkezi tarafından düzenlenen söyleşide; bağımlılıkla mücadelenin farklı boyutları ele alınarak katılımcılara bilgilendirmelerde bulunuldu.
Programda; Rize Güneysu Tenzile Erdoğan Devlet Hastanesi AMATEM Birimi, Yeşilay, Adalet Bakanlığı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Birimi temsilcileri konuşmacı olarak yer aldı. Bağımlılığın önlenmesi, tedavi süreçleri, toplumsal farkındalığın artırılması ve bağımlılıkla mücadelede kurumlar arası iş birliğinin önemi hakkında bilgiler paylaşıldı.
Söyleşiye Güneysu Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Yavaş, Rize İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Gökhan Demiral, Güneysu kurum amirleri ve ilgili kurumların temsilcileri katıldı.
Program sonunda, katkı ve desteklerinden dolayı söyleşide konuşmacılara teşekkür belgeleri takdim edildi.
Bağımsızlık Yılı’nda, bağımlılıklardan uzak, sağlıklı ve güvenli bir gelecek için hep birlikte mücadele ediyoruz.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor
Rize’nin Güneysu ilçesinde Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma sürüyor. Güneli Mahallesi’nde inşa edilen yeni kurban pazarı, modern altyapı ve üstyapısıyla hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanıyor.
3 ay önceRize’de çay üreticileri yeni sezon öncesi fiyat beklentilerini dile getiriyor.
Handüzü Yaylası Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Ceyhun Kalender, yaş çay fiyatı tartışmalarına farklı bir bakış getirdi.
3 ay önceBaşkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti
Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, 2 milyon 346 bin TL’lik cezayı reddetti: “Yerel yönetimi cezalandırmak çözüm değil, devletin görevi çözüm üretmektir.”
3 ay önce

