Başkan Özer, Tribün Liderlerini Makamında Ağırladı
Çaykur Rizespor taraftar gruplarından Cümle Alem tribün liderleri, Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer’i makamında ziyaret etti.
20/08/2026 00:53 | Son Güncelleme : 20/08/2026 03:39 | Okunma Sayısı : 47 | Haber merkezi
Çaykur Rizespor taraftar gruplarından Cümle Alem tribün liderleri ve yöneticileri, yeni sezon öncesi Güneysu Belediye Başkanı Sayın Rıfat Özer’i makamında ziyaret etti.
Ziyarette Cümle Alem Başkanlarından Emre Bayram Fındıkçı ve Güneysu Cümle Alem yöneticileri hazır bulundu. Görüşmede Rizespor’un yeni sezon hedefleri üzerine fikir alışverişi yapılırken, şehrin takımına dair samimi bir sohbet gerçekleştirildi.
Başkan Rıfat Özer, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek Çaykur Rizespor’a yeni sezonda başarılar diledi. Taraftar grubu temsilcileri ise nazik ev sahipliği için Başkan Özer’e teşekkür etti.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Yeşil Sahanın Siyah Gölgesi: Rizespor’da Siyaset Vesayeti
Muhittin Bayrak: Rizespor’da sular durulmuyor, aksine dipten gelen dalgalar kıyıyı dövmeye devam ediyor.
3 ay önceDünya Raftinginde Rize Fırtınası: Pau’da Tarihi Zafer
Fransa’nın Pau kentinde düzenlenen U23 Dünya Rafting Şampiyonası, Rize’nin yetiştirdiği sporcuların damgasını vurduğu bir organizasyona sahne oldu. Tamamı Rizeli sporculardan ve teknik heyetten oluşan Milli Takımımız, dört ayrı kategoride dünya üçüncülüğünü elde ederek ülkemize büyük gurur yaşattı.
3 ay önceGüneysu’da Spor Altyapısında Tarihi Adım
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Güneysu Kaymakamı Eyup Gürdal ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer’i makamında ağırladı.
3 ay önce

