Çaykur Rizespor’da Fenerbahçe hazırlıkları devam ediyor
Süper Lig’de ilk 6 haftada 3 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 10 puan toplayan Çaykur Rizespor, milli ara sonrasında sahasında karşılaşacağı Fenerbahçe maçına hazırlanıyor.
26/09/2026 00:55 | Son Güncelleme : 26/09/2026 02:53 | Okunma Sayısı : 60 | Haber merkezi
Ligde topladığı 10 puanla aynı puana sahip 4 takım arasında averajla 9. sırada yer alan Yeşil-Mavililer, milli ara öncesindeki son maçında Göztepe ile deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Karşılaşmanın büyük bölümünü önde götüren Çaykur Rizespor, son dakikalarda kalesinde gördüğü golle galibiyeti kaçırarak sahadan 1 puanla ayrıldı.
Teknik direktör Recep Uçar yönetiminde deplasmanda üst üste 4. galibiyetini alma hedefi bulunan Rize ekibi, Göztepe karşısında bu seriyi sürdürme fırsatını değerlendiremedi. Yeşil-Mavililer, karşılaşmanın ardından milli arayı en iyi şekilde değerlendirmek ve Fenerbahçe maçına hazır bir şekilde çıkmak için çalışmalarına devam etti.
Çaykur Rizespor, dün Mehmet Cengiz Tesisleri’nde saat 11.00’de gerçekleştirdiği antrenmanda taktik ağırlıklı bir çalışma yaptı. Bu idmanın ardından futbolculara 5 günlük izin verildi.
Milli ara nedeniyle kısa bir dinlenme fırsatı bulacak olan Yeşil-Mavililer, 30 Eylül Çarşamba günü saat 18.00’de Mehmet Cengiz Tesisleri’nde yeniden bir araya gelerek Fenerbahçe karşılaşmasının hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek.
Öte yandan Çaykur Rizespor’un milli ara kapsamında Esenler Erokspor ile hazırlık maçı yapması planlanıyor. 3 Ekim’de oynanması planlanan karşılaşmayla birlikte teknik heyet, futbolcuların maç ritmini korumasını ve güncel performanslarını görmeyi hedefliyor.
Yeşil-Mavili ekip, hazırlık maçının ardından yeniden lig mücadelesine odaklanacak ve Fenerbahçe karşısında sahasında puan ya da puanlar almak için çalışmalarını sürdürecek.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Yeşil Sahanın Siyah Gölgesi: Rizespor’da Siyaset Vesayeti
Muhittin Bayrak: Rizespor’da sular durulmuyor, aksine dipten gelen dalgalar kıyıyı dövmeye devam ediyor.
4 ay önceDünya Raftinginde Rize Fırtınası: Pau’da Tarihi Zafer
Fransa’nın Pau kentinde düzenlenen U23 Dünya Rafting Şampiyonası, Rize’nin yetiştirdiği sporcuların damgasını vurduğu bir organizasyona sahne oldu. Tamamı Rizeli sporculardan ve teknik heyetten oluşan Milli Takımımız, dört ayrı kategoride dünya üçüncülüğünü elde ederek ülkemize büyük gurur yaşattı.
4 ay önceGüneysu’da Spor Altyapısında Tarihi Adım
Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Güneysu Kaymakamı Eyup Gürdal ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer’i makamında ağırladı.
4 ay önce

