Eski Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz Mezarı Başında Anıldı
Her dönem Rize’den Milletvekili adayı olan Hemşerimiz Eskimeyen Başbakan Ahmet Mesut Yılmaz, vefatının 6. Yıldönümünde mezarı başında anıldı.
30/10/2026 23:21 | Son Güncelleme : 31/10/2026 00:38 | Okunma Sayısı : 18 | Haber merkezi
Rize'li eski başbakanlardan Ahmet Mesut Yılmaz, vefatının 6. yıldönümünde sevenleri tarafından İstanbul Kanlıca’daki mezarı başında anıldı. Anma törenine ailesi, dostları ve sevenleri katılırken, Yılmaz’ın Türk siyasetine kattığı değerler bir kez daha hatırlandı. Törende yapılan konuşmalarda, ülkeye hizmetleri ve devlet adamlığı vurgulanan Yılmaz için dualar edildi. Anma programı boyunca duygu dolu anlar yaşandı.
Aile adına bir konuşmaya yapan Turgut Yılmaz dün teyzesi bu günde bir çalışanının vefatı dolayısıyla Berna Yılmaz Hanımefendi’nin ve oğlu Hasan Yılmaz’ın anma törenine katılamadıklarını belirterek aile adına tüm katılanlara teşekkür etti. Ayrıca Rizeli hemşerine selamlarını gönderdi.
Fatih Sultan KAR / İST.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor
Rize’nin Güneysu ilçesinde Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma sürüyor. Güneli Mahallesi’nde inşa edilen yeni kurban pazarı, modern altyapı ve üstyapısıyla hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanıyor.
5 ay önceRize’de çay üreticileri yeni sezon öncesi fiyat beklentilerini dile getiriyor.
Handüzü Yaylası Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Ceyhun Kalender, yaş çay fiyatı tartışmalarına farklı bir bakış getirdi.
5 ay önceBaşkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti
Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, 2 milyon 346 bin TL’lik cezayı reddetti: “Yerel yönetimi cezalandırmak çözüm değil, devletin görevi çözüm üretmektir.”
5 ay önce

