Arama

Fındıklı’da Belediye Başkanları Buluştu

Ercüment Şahin Çervatoğlu, belediyede önemli konuklarını ağırladı. Fındıklı Belediyesi’nde gerçekleşen ziyarette, Mehmet Türkmen ile Ercan Orhan ve beraberindeki heyet bir araya geldi.

09/05/2026 23:39 | Son Güncelleme : 10/05/2026 01:31 | Okunma Sayısı : 6 | Admin


Fındıklı’da Belediye Başkanları Buluştu
ad image

Gerçekleşen buluşmada yerel yönetim çalışmaları, belediyecilik hizmetleri ve bölgesel dayanışma konularında görüş alışverişinde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette karşılıklı iş birliği ve dayanışma mesajları verildi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Çervatoğlu, “İzmir Kemalpaşa Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Türkmen ile Borçka Belediye Başkanımız Sayın Ercan Orhan’ı ve beraberindeki heyeti belediyemizde ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduk. Nazik ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

 Belediyeler arası dayanışmanın önemine vurgu yapılan ziyaret, günün anısına çekilen hatıra fotoğrafıyla sona erdi.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor

Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor

Rize’nin Güneysu ilçesinde Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma sürüyor. Güneli Mahallesi’nde inşa edilen yeni kurban pazarı, modern altyapı ve üstyapısıyla hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanıyor.

1 gün önce
Rize’de çay üreticileri yeni sezon öncesi fiyat beklentilerini dile getiriyor.

Rize’de çay üreticileri yeni sezon öncesi fiyat beklentilerini dile getiriyor.

Handüzü Yaylası Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Ceyhun Kalender, yaş çay fiyatı tartışmalarına farklı bir bakış getirdi.

1 gün önce
Başkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti

Başkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti

Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, 2 milyon 346 bin TL’lik cezayı reddetti: “Yerel yönetimi cezalandırmak çözüm değil, devletin görevi çözüm üretmektir.”

1 gün önce
Yorumlar