Güneysu’da ÇEDES Toplantısı Gerçekleştirildi
Milli Eğitim, Diyanet ve Gençlik Spor iş birliğiyle yürütülen proje kapsamında, öğrencilerin çevreye ve değerlere duyarlılığını artırmaya yönelik çalışmalar masaya yatırıldı.
06/10/2026 01:21 | Son Güncelleme : 06/10/2026 04:18 | Okunma Sayısı : 53 | Haber merkezi
Güneysu’da “Çevreme Duyarlıyım, Değerlerime Sahip Çıkıyorum” (ÇEDES) projesi çerçevesinde önemli bir toplantı gerçekleştirildi.
Toplantıya; İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Oğuz Çelik, İlçe Müftülüğü Şube Müdürü Zekeriya Kaya, Gençlik Merkezi temsilcisi, okul müdürleri, müdür yardımcıları, İlçe ÇEDES Temsilcisi ve okul temsilcileri katıldı.
Programda, ÇEDES Projesi’nin Uygulama Usul ve Esasları ile Eğitici Kılavuz değerlendirildi. Ayrıca aylık ve yıllık çalışma planları doğrultusunda planlama, uygulama, izleme ve raporlama süreçleri hakkında bilgiler verildi.
Toplantıda tüm paydaşların projede aktif rol aldığı vurgulanırken, bu yıl yapılacak çalışmaların bütünlük ve iş birliği çerçevesinde yürütüleceği temennisi dile getirildi.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor
Rize’nin Güneysu ilçesinde Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma sürüyor. Güneli Mahallesi’nde inşa edilen yeni kurban pazarı, modern altyapı ve üstyapısıyla hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanıyor.
4 ay önceRize’de çay üreticileri yeni sezon öncesi fiyat beklentilerini dile getiriyor.
Handüzü Yaylası Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Ceyhun Kalender, yaş çay fiyatı tartışmalarına farklı bir bakış getirdi.
4 ay önceBaşkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti
Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, 2 milyon 346 bin TL’lik cezayı reddetti: “Yerel yönetimi cezalandırmak çözüm değil, devletin görevi çözüm üretmektir.”
4 ay önce

