Handüzü Yaylası’nda Silah Kazası: 13 Yaşındaki Çocuk Hayatını Kaybetti
Güneysu’nun Kıbledağı Köyü nüfusuna kayıtlı 13 yaşındaki M.E., Handüzü Yaylası’nda meydana gelen silah kazasında yaşamını yitirdi.
29/08/2026 02:16 | Son Güncelleme : 29/08/2026 06:00 | Okunma Sayısı : 13 | Haber merkezi
Rize’nin Güneysu ilçesinden gelen acı haber, bölgeyi yasa boğdu. Edinilen bilgilere göre olay, ailenin bulunduğu Handüzü Yaylası’nda meydana geldi. İddiaya göre 13 yaşındaki M.E., eline aldığı tüfeğin kazara ateş alması sonucu ağır yaralandı.
Yaşanan olayın ardından yapılan tüm müdahalelere rağmen küçük çocuk kurtarılamadı. Cenazenin gerekli incelemeler için adli tıp kurumuna gönderildiği öğrenildi.
Henüz 13 yaşında hayata veda eden M.E.’nin ölümü, başta ailesi ve yakınları olmak üzere Kıbledağı Köyü ve Güneysu’da büyük üzüntüye neden oldu. Olayla ilgili adli incelemenin sürdüğü bildirildi.
Güneysu’ya düşen bu evlat acısında, hayatını kaybeden yavrumuza Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz.
Bunlar da ilginizi çekebilir
Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor
Rize’nin Güneysu ilçesinde Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma sürüyor. Güneli Mahallesi’nde inşa edilen yeni kurban pazarı, modern altyapı ve üstyapısıyla hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanıyor.
3 ay önceRize’de çay üreticileri yeni sezon öncesi fiyat beklentilerini dile getiriyor.
Handüzü Yaylası Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Derneği Başkanı Ceyhun Kalender, yaş çay fiyatı tartışmalarına farklı bir bakış getirdi.
3 ay önceBaşkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti
Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, 2 milyon 346 bin TL’lik cezayı reddetti: “Yerel yönetimi cezalandırmak çözüm değil, devletin görevi çözüm üretmektir.”
3 ay önce

