Arama

Rize’de Aranan 84 Şahıs Yakalandı, 51’i Cezaevine Gönderildi

Rize Emniyet Müdürlüğü ekiplerince, aranan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında Haziran ayında 84 kişi yakalandı.

27/07/2026 23:50 | Son Güncelleme : 14/08/2026 03:18 | Okunma Sayısı : 320 | Haber merkezi


Rize’de Aranan 84 Şahıs Yakalandı, 51’i Cezaevine Gönderildi
ad image

Rize Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından 1-30 Haziran 2026 tarihleri arasında il genelinde gerçekleştirilen çalışmalarda, çeşitli suçlardan aranan toplam 84 şahıs yakalanarak haklarında gerekli adli işlemler yapıldı.

Yakalanan şahıslardan kesinleşmiş hapis cezası bulunan 51 kişi cezaevine teslim edildi. Bu kapsamda;

0-5 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 44 kişi,

5-10 yıl arasında kesinleşmiş hapis cezası bulunan 5 kişi,

10 yıl ve üzeri kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 kişi

olmak üzere toplam 51 şahıs cezaevine gönderildi.

Cezaevine teslim edilen 51 kişi arasında 9 şahsın hırsızlık, 7 şahsın uyuşturucu madde ticareti yapma, kullanma ve bulundurma, 3 şahsın yağma, 1 şahsın ise dolandırıcılık suçlarından aranma kaydının bulunduğu bildirildi.

Rize Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, il genelinde huzur ve güven ortamının devamının sağlanması amacıyla suç ve suçluyla mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceği belirtildi.

Etiketler : Rize’de Aranan 84 Şahıs Yakalandı 51’i Cezaevine Gönderildi
Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor

Güneysu’da Modern Kurban Pazarı Vatandaşlarla Buluşuyor

Rize’nin Güneysu ilçesinde Kurban Bayramı öncesi hummalı bir çalışma sürüyor. Güneli Mahallesi’nde inşa edilen yeni kurban pazarı, modern altyapı ve üstyapısıyla hem satıcıların hem de vatandaşların ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde tasarlanıyor.

3 ay önce
Başkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti

Başkanı Çervatoğlu, 2 Milyon 346 Bin TL’lik Cezayı reddetti

Fındıklı Belediye Başkanı Çervatoğlu, 2 milyon 346 bin TL’lik cezayı reddetti: “Yerel yönetimi cezalandırmak çözüm değil, devletin görevi çözüm üretmektir.”

3 ay önce
Güneysu’da Spor Altyapısında Tarihi Adım

Güneysu’da Spor Altyapısında Tarihi Adım

Rize Gençlik ve Spor İl Müdürü Ramazan Öztürk, Güneysu Kaymakamı Eyup Gürdal ve Güneysu Belediye Başkanı Rıfat Özer’i makamında ağırladı.

3 ay önce
Yorumlar