Arama

Zeki Mayi’den DEVA Partisi Rize İl Başkanlığı’na Ziyaret

Rize siyasetinin tanınan isimlerinden Zeki Mayi, DEVA Partisi Rize İl Başkanı Mehmet Engin Korkmaz ve yönetimini parti ofisinde ziyaret etti.

15/05/2026 17:26 | Son Güncelleme : 14/08/2026 03:01 | Okunma Sayısı : 914 | Haber merkezi


Zeki Mayi’den DEVA Partisi Rize İl Başkanlığı’na Ziyaret
ad image

Uzun yıllar Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Rize İl Başkanlığı görevini yürüten Mayi’nin gerçekleştirdiği ziyarette, Rize’nin güncel siyasi gündemi ve bölgenin en önemli geçim kaynaklarından biri olan çay üzerine değerlendirmelerde bulunuldu.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen görüşmede, taraflar karşılıklı fikir alışverişinde bulunurken, Mehmet Engin Korkmaz, Zeki Mayi’nin tecrübelerinden faydalanma imkânı bulduklarını ifade etti. Ziyaretin, farklı siyasi geçmişlerden gelen isimlerin ortak meseleler etrafında bir araya gelmesi açısından önemli olduğu vurgulandı.

DEVA Partisi Rize İl Başkanı Korkmaz, nazik ziyaretlerinden dolayı Zeki Mayi ve beraberindeki heyete teşekkür ederek, bu tür temasların Rize’nin geleceği adına değerli olduğunu belirtti.

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

CHP Tam Kadro Sahada: Özgür Özel ve Liderler Rize’de Halkla Buluşuyor

CHP Tam Kadro Sahada: Özgür Özel ve Liderler Rize’de Halkla Buluşuyor

CHP Rize İl Başkanlığı, 09 Mayıs Cumartesi günü saat 13.30’da Genel Başkanımız Özgür Özel’in ; Murat Karayalçın ve Muharrem İnce’nin katılımıyla gerçekleştirilecek büyük Rize mitingi öncesinde tam kadro sahadaydı.

3 ay önce
“İnsana Yakışır Yaşam Herkesin Hakkı”: Yıldız’dan Mevsimlik İşçiler İçin Çağrı

“İnsana Yakışır Yaşam Herkesin Hakkı”: Yıldız’dan Mevsimlik İşçiler İçin Çağrı

Saadet Partisi Rize İl Mali İşler Başkanı Şaban Yıldız, mevsimlik tarım işçilerinin yaşadığı zorluklara dikkat çekerek, insan onuruna yakışır yaşam koşullarının sağlanması gerektiğini vurguladı.

3 ay önce
Saadet Partisi’nden Kalkandere’de Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri

Saadet Partisi’nden Kalkandere’de Esnaf ve Vatandaş Ziyaretleri

Saadet Partisi Rize İl Mali İşler Başkanı Şaban Yıldız, Kalkandere İlçe Sorumlusu Yahya Sandıkçı, Kalkandere İlçe Başkanı Yusuf Korkmaz ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kalkandere’de bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. İlçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelen partililer, bölgenin sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini paylaştı.

3 ay önce
Yorumlar