Arama

Kalkandere’nin Gururu Şampiyon Kızlar Başkan Yılmaz’la Buluştu

Türkiye Bocce Şampiyonası’nda Türkiye ikinciliğini elde eden Kalkandere Anadolu İmam Hatip Lisesi Genç Kız Takımı, kupalarıyla birlikte Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ı ziyaret ederek ilçeye yaşattıkları gururu paylaştı.

12/06/2026 23:30 | Son Güncelleme : 13/06/2026 02:54 | Okunma Sayısı : 50 | Haber merkezi


Kalkandere’nin Gururu Şampiyon Kızlar Başkan Yılmaz’la Buluştu
ad image

Kalkandere’nin genç kızları, Bocce Türkiye Şampiyonası’nda gösterdikleri üstün mücadeleyle Türkiye ikinciliğini kazanarak ilçeye büyük bir sevinç yaşattı. Kupalarıyla birlikte Belediye Başkanı Mehmet Yılmaz’ı makamında ziyaret eden sporcular, başarılarının mutluluğunu ilçeyle paylaşmanın heyecanını yaşadı.

Başkan Mehmet Yılmaz, sporcuları ve emeği geçen öğretmenlerini tebrik ederek şu ifadeleri kullandı: getirdi:

“Azimleri, disiplinleri ve başarılarıyla ilçemize büyük bir gurur yaşatan kızlarımızı yürekten kutluyorum. Kalkandere’nin adını Türkiye çapında duyuran bu başarı hepimiz için onur kaynağıdır.”

“Gençlerimizin azmi, disiplini ve başarısı Kalkandere adına büyük bir gurur kaynağıdır. Bu başarı ilçemizin spor alanındaki yükselişini göstermektedir. Öğrencilerimizi ve öğretmenlerimizi yürekten kutluyor, spor hayatlarında üstün başarılar diliyorum.”

Beğendim
Bayıldım
Komik Bu!
Beğenmedim!
Üzgünüm
Sinirlendim
Bu içeriğe zaten oy verdiniz.

ad image

Bunlar da ilginizi çekebilir

Girona puan kaybetti: Liderlik koltuğu Real Madrid'e kaldı

Girona puan kaybetti: Liderlik koltuğu Real Madrid'e kaldı

Girona, La Liga'nın 14. haftasında konuk ettiği Athletic Bilbao ile 1-1 berabere kaldı ve liderliği Real Madrid'e kaptırdı.

2 yıl önce
Kadınlar 2. Ligi'nde 12 gollü maç! 6 golü tek bir futbolcu attı

Kadınlar 2. Ligi'nde 12 gollü maç! 6 golü tek bir futbolcu attı

Karabük Gençlerbirliği takım kaptanı Güllü Şahin, ligin ilk maçında Kayseri ekibi Kılıçaslan Yıldızspor’a tam 6 gol attı.

2 yıl önce
Yeşil Sahanın Siyah Gölgesi: Rizespor’da Siyaset Vesayeti

Yeşil Sahanın Siyah Gölgesi: Rizespor’da Siyaset Vesayeti

Muhittin Bayrak: Rizespor’da sular durulmuyor, aksine dipten gelen dalgalar kıyıyı dövmeye devam ediyor.

1 ay önce
Yorumlar